Kaakkoiskaari 18, 53500 Lappeenranta

+358 (0) 50 562 7010

info@selosella.fi

Avoinna 8.30-17.00, pe 8.30-16.00, Teippaustyö 8.00-16.00

selosella_auto_kesakuva

Mainosteippaukset

Yrityksen uusin palvelu on laadukas mainosteippaus. Teippausta tarjotaan asiakkaalle suunnittelupalvelulla vuosien kokemuksella sekä rautaisella ammattitaidolla. Siksi työlle annetaan aina takuu.

Teippaus tarjoaa rajattomat mahdollisuudet asiakasyritykselle vahvistaa omaan brändiään ja saada todellista näkyvyyttä mm. ajoneuvoteippauksilla.

TARJOUSPYYNNÖT: teippaus@selosella.fi

 

Mainosteippaus

Yrityksillä on hyvin erilaisia tarpeita mainosteippauksiin. Mainosteippauksella saadaan näkyvää huomioarvoa teippausten värillä ja koolla. Mainosteippaus näkyy mm. asiakkaan tuotteissa, mainoskylteissä, tuotteiden esillepanokalusteissa sekä opasteissa.

Selosella teippaa!

Posted by Selosella Oy on Tuesday, February 1, 2022

Ajoneuvojen teippaus

Autojen mainosteippaukset aina yliteippauksiin asti. Yrityksen teipattu auto on hyvä liikkuva mainos, joka näkyy varmasti katukuvassa. Sitä ei voi olla huomaamatta. Teipattu avoneuvo voi olla kuorma-auto, pakettiauto tai henkilöauto. Lisäksi teippaukset onnistuvat mm. veneisiin ja peräkärryihinkin.

Ajoneuvojen ikkunoiden tummennukset

Lasien tummennus suojaa mainiosti auringon kuumilta säteiltä ja pitää auton sisätilat viileämpinä. Lisäksi ikkunoiden tummennus kohentaa auton ulkonäköä sekä antaa suojaa uteliaita katseilta. Tummennukseen vaikuttaa tummennuskalvojen eri vahvuus. Vahvuudet ovat 5 – 50 prosenttia, mitä pienempi sen tummempi.

autoteippaus_alasivuille
mainosteippaus_alasivuille_ teippirullat

Ikkuna- ja toimitilateippaus

Asiakkaan valomainos teippauksilla vahvistetaan yrityksen brandiä. Rakennusten ikkunateippauksilla erotutaan sekä mainostetaan asiakkaan tuotteita ja palveluita.

Asennamme aurinkosuojakalvoja rakennusten ikkunalaseihin. Aurinkosuojakalvot suojaavat auringonsäteiltä, pitävät rakennuksen sisätilat viileämpinä sekä antavat suojaa uteliailta katseilta.

Mainoskyltit, bannerit ja tarrat

Toimitamme erikokoiset asiakkaan suurkuvatulosteet sekä bannerit sisä-ja ulkokäyttöön. Tarrojen tulostuspalvelut onnistuvat isoista eristä aina yksittäiskappaleisiin tai mainoskylttejä asiakkaan haluamalla koolla.

Tulostamme tyylikkäät roll upitbanderollit, beach flagit ja mainoskyltit asiakkaiden toiveiden mukaan.