Kaakkoiskaari 18, 53500 Lappeenranta

+358 (0) 50 562 7010

info@selosella.fi

Avoinna 8.30-17.00, pe 8.30-16.00, Teippaustyö 8.00-16.00

Brodeeraus - tyylikkäästi näkyvyyttä

Miksi brodeeraus?

Brodeeraus mahdollistaa pitkäaikaisen tuotteen käytön ja useat pesukerrat ilman värien haalistumista. Merkkaus ei rajoita vaatteiden normaalia pesua. Siksi se onkin laadukas ja ylellinen ommelkuvio.

Soveltuvuus

Brodeerausta käytetään erityisesti hatuissa ja pipoissa. Se soveltuu myös pyyhkeisiin, laukkuihin, paitoihin sekä takkeihin.  Brodeerauksen kuva-aihio voi olla yrityksen, urheiluseuran tai yhdistyksen nimi, logo tai mikä tahansa selkeä, graafinen kuvio ja teksti. Brodeerattu yrityksen logo nousee tyylikkäästi esille tuotteesta, siksi sitä kuvataankin arvokkaaksi ja ylelliseksi markkaustavaksi.

tekstiilienpainatus_alasivukuva_brodeeraus
170921-10

Suunnittelupalvelu auttaa

Suunnittelupalvelu auttaa brodeeraustuotteen suunnittelun oikeaan digitaaliseen muotoon.

Hyvä tietää

Brodeerauskoneisiin voidaan ohjelmoida eri brodeerauskuvioita ja lähes mitä tahansa fontteja. Tämä mahdollistaa sen, että samassa tuotantoerässä voi olla useita erilaisia brodeerauksia, vaikkapa pyyhkeet kaikille perheenjäsenille omilla nimikirjaimilla. Brodeeraus sopii myös yksittäistuotteisiin. Lopullinen hinta muodostuu tikkimäärän ja kappalemäärän mukaan.

Brodeerauksen kaksi tapaa

Brodeeraus voidaan tehdä suoraan ommeltavaan tuotteeseen tai sitten irtomerkkiin, joka kiinnitetään vaatteeseen ompelemalla. Pohjamateriaali asettaa joskus haasteen brodeeraukselle. 

Aineistovaatimukset

Asiakkaan aineisto digitoidaan tuotannossa digitointiohjelmalla ompeluvalmiiseen kuntoon. Brodeerauksen lähtökohta on esim. asiakkaan graafinen kuva kuten logo; vektorikuva, valokuva tai skannattu kuva.